Αρχικη ΦΗΜΕΣ Νέες πληροφορίες για τη συσκευή της Nokia που θα τρέχει Αndroid

Νέες πληροφορίες για τη συσκευή της Nokia που θα τρέχει Αndroid

απο alpha

Οι φήμες και οι διαρροές ότι η Nokia αναπτύσσει μία συσκευή βασισμένη σε τροποποιημένη έκδοση του λειτουργικού Android εδώ και μερικούς μήνες συνεχίζουν να εμφανίζονται με συνέπεια. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι πλέον αρκετές και συμφωνούν μεταξύ τους. Είναι γνωστό ότι η συσκευή αυτή θα στοχεύει στο χαμηλών επιδόσεων τμήμα της αγοράς των smartphones. Μία αγορά στην οποία η Nokia δραστηριοποιείται με τη σειρά Asha, κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Αυτή τη φορά οι πληροφορίες προέρχονται από έναν μεταπωλητή στο Βιετνάμ, ο οποίος φαίνεται ότι δημοσίευσε πρόωρα τη σελίδα με τη συσκευή Nokia X A110. Τη σελίδα εντόπισε το site wmpoweruser και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είναι διαθέσιμη πλέον. Πρόκειται για τη συσκευή που προηγουμένως είχε γίνει γνωστή με την κωδική ονομασία Nokia Normandy.

Αυτή τη φορά όμως, υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής που δείχνουν ότι πρόκειται για ένα πολύ φθηνό smartphone, χαμηλών επιδόσεων όπως αναμενόταν άλλωστε. Σύμφωνα με το site του μεταπωλητή λοιπόν, πρόκειται για συσκευή με επεξεργαστή dual-core 1GHz (πιθανότατα Snapdragon), αποθηκευτικό χώρο 4GB, θύρα microSD για κάρτες χωρητικότητας ως 32GB, κάμερα 5MP και ασύρματη συνδεσιμότητα 802.11b/g/n και Bluetooth 4.0. Η οθόνη θα είναι 4” με ανάλυση 800×480, ενώ θα υπάρχει μπαταρία χωρητικότητας 1500mAh.

To λειτουργικό στο οποίο βασίζεται πιθανότατα είναι η Open Source έκδοση του Android (Android Open Source Project), ενώ αναμένεται να υπάρχει app store της Nokia. Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί τον Μάρτιο, η τιμή της θα είναι κοντά στα $110, ενώ θα υπάρχουν 6 διαθέσιμα χρώματα.

nokia-x-a110

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights