Αρχικη MWC2014 Η HTC ανακοινώνει τα Desire 816 και Desire 610 στην μεσαία κατηγορία

Η HTC ανακοινώνει τα Desire 816 και Desire 610 στην μεσαία κατηγορία

απο alpha

Με την αγορά των High End συσκευών να μοιάζει πλέον “δύσκολη” για την HTC, σήμερα στην Βαρκελώνη παρουσιάστηκαν δύο νέες προτάσεις στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Το Desire 816 αποτελεί την “καλύτερη” απο τις δύο συσκευές διαθέτοντας οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών και ανάλυσης 720p ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας SnapDragon 400 επεξεργαστής της Qualcomm με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στο 1.4 GHz. Η συσκευή διαθέτει επίσης 1.5 GB μνήμης RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου ενώ υπάρχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD. Η κάμερα του Desire 816 έχει αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels και η χωρητικότητα της μπαταρίας του ειναι 2.600 mAh. Κατασκευασμένο απο Polycarbonate πλαστικό το Desire 816 θα προσφέρεται σε έξι διαφορετικούς χρωματικούς συνδιασμούς.

Το Desire 610 αποτελεί την “οικονομικότερη” από τις δύο συσκευές με οθόνη ανάλυσης 960×540 pixels και διαγώνιο 4.7 ιντσών. Στο εσωτερικό της βρίσκεται ένας Snapdragon 400 με δύο πηρύνες χρονισμένους στο 1.2 GHz συνοδευόμενος απο 1GB μνήμης RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Η κάμερα της συσκευής ειναι ανάλυσης “μόλις” 8 Mpixels με την μπροστινή να περιορίζεται επίσης στο 1.3 Mpixel και την μπαταρία να εχει χωρητικότητα 2.040 mAh.

HTC-Desire-610-All-Colors

Με τον ανταγώνισμο να προσφέρει ήδη αξιόλογες προτάσεις σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή όπως το Moto G της Motorola, αυτό που μένει να δούμε είναι η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία για τις δύο αυτές νέες συσκευές της και όχι μόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights