Αρχικη ΦΗΜΕΣ H LG θα κατασκευάζει το SmartWatch της Google

H LG θα κατασκευάζει το SmartWatch της Google

απο alpha

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal και του CNET, η LG θα είναι η εταιρεία που θα κατασκευάσει το πρώτο SmartWatch της Google. Οι ίδιες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η Google θα επιλέξει περισσότερους απο έναν κατασκευαστές ακολουθώντας τη λογική των συσκευών της σειράς Nexus.

Η Google σχεδίαζει να παρουσίασει το λειτουργικό σύστημα του νέου αυτου gadget τον Μάρτιο, με την παρουσίαση του SmartWatch πιθανότατα να λαμβάνει χώρα στο συνέδριο της εταιρείας τον προσεχή Ιουνιο. Σύμφωνα με δηλώσεις του Park Jong-seok επικεφαλή του τμήματος φορητών συσκευών της LG, το SmartWatch της Google θα είναι συμβατό με συσκευές διαφόρων κατασκευαστών ενώ το λειτουργικό του θα βασίζεται στο Android.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights