Αρχικη MWC2014 Η Nokia ανακοίνωσε Android-app running συσκευές

Η Nokia ανακοίνωσε Android-app running συσκευές

απο iGlobal

Η Nokia ανακοίνωσε τα πρώτα της Android-app running smartphones, το Nokia X και το Nokia X+. Οι συσκευές φέρουν οθόνες 4″.

Τα Nokia Nokia X και X+είναι εξοπλισμένα με 1GHz dual-core Qualcomm Snapdragon 8225 chipset με 512MB  RAM and 4GB εσωτερικής μνήμης. Υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με micro SD κάρτες.

Τα Nokia Χ και XL έχουν 800×480 IPS LCD capacitive touch οθόνη και το pixel density στα 233ppi. Το πρόβλημα ίσως προκύψει από την RAM που είναι στα 768MB.

Στο πίσω μέρος των Nokia X and X+ φιλοξενείται μια camera στα 3ΜΡ και με τις συσκευές να ζυγίζουν 129 γραμμάρια. Η συσκευή δεν έχει εγκατεστημένες Google Play εφαρμογές οπότε δεν είναι εγκατεστημένο και το Play store. Οι Android εφαρμογές είναι προσβάσιμες πάρα αυτά από το Nokia store.

Σύντομα θα έχουμε και νεότερα…

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights