Αρχικη MWC2014 Η ΖΤΕ ανακοινώνει τα Grand Memo II LTE και Open C

Η ΖΤΕ ανακοινώνει τα Grand Memo II LTE και Open C

απο alpha

Η ΖΤΕ κατά την διάρκεια του Mobile World Congress στην Βαρκελώνη παρουσίασε σήμερα τον αντικαταστάτη του Grand Memo, με την “αναμενόμενη” ονομασια Grand Memo II LTE. Η νέα συσκευή οπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία της υποστηρίζει την χρήση δικτύων LTE, κάτι που έλειπε απο τον προκάτοχο της. Η οθόνη του Grand Memo II έχει διαγώνιο 6 ιντσων ενώ η ανάλυση της αναφέρεται απλα σαν “HD” χωρίς επιπλέον λεπτομέρειες.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο SnapDragon 400 της Qualcomm χωρίς και εδώ να υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το ποια ακριβώς έκδοση χρησιμοποιείται. Η κάμερα είναι ανάλυσης 13Mpixels ενώ η μπροστινή κάμερα διαθέτει την ασυνήθιστη μέχρι σήμερα ανάλυση των 5 mpixels. Με πάχος μόλις 7.2 χιλιοστά και την ΖΤΕ να δηλώνει οτι το 80% της μπροστινής επιφάνειας του Grand Memo II καλύπτεται από την οθόνη του, η εταιρεία ειναι προφανές οτι δημιούργησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση.

H δέυτερη συσκευή που ανακοινώθηκε απο την Κινέζικη εταιρεία είναι το Open C και βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Firefox OS . Τα χαρακτηριστικά της δηλώνουν οτι πρόκειται για μια mid-range συσκευή με τον SnapDragon 200 που “ζει” στο εσωτερικό της να διαθέτει δυο πυρήνες αρχιτεκτονικής ARM Cortex A-7 χρονισμένους στο 1.2GHz .
H καμερα του Open C είναι ανάλυσης μόλις 3 Mpixels ενώ η ανάλυση της οθόνης του περιορίζεται σε 800×480 pixels χωρίς να έχει γίνει γνωστή η διαγώνιος της. Με 512ΜΒ μνήμης RAM και 4GΒ αποθηκευτικού χώρου ειναι εμφανές οτι το Open C είναι μια “οικονομική” πρόταση που έρχεται να προσελκύσει τους χρήστες στο λειτουργικό του Mozilla Foundation.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights