Αρχικη MWC2014 200 Εκατομμύρια οι χρήστες συσκευών Galaxy S!

200 Εκατομμύρια οι χρήστες συσκευών Galaxy S!

απο Kostas Gliatiotis

Στην διάρκεια της παρουσίασης του Galaxy S5 ο JK Shin επικεφαλής του Mobile τμήματος της Samsung έκανε μια εντυπωσιακή δήλωση αναφέροντας ότι οι χρήστες των Galaxy S συσκευών αγγίζουν πλέον τα 200 εκατομμύρια. Ο κύριος Shin δεν ξεκαθάρισε σε ποιες ακριβώς απο τις συσκευές της σειράς αναφερόταν με αυτή του την δήλώση, το σύνολο των οποίων είναι πλέον αρκετά μεγάλο.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη δήλωση προκαλεί εντυπωσιασμό αφου δείχνει οτι η Samsung διαθέτει μια τεράστια βάση χρηστών. Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο κύριος Shin ανέφερε οτι η εταιρεία του δεν πρόκεται να σταματήσει να πρωτοπορεί και ότι “θα εμπνέονται πάντα απο τους ανθρώπους στους οποίους προσφέρουν τα προιόντα τους ανά τον κόσμο”.

Φαίνεται λοιπόν ότι η Samsung στοχέυει ακόμα πιο ψηλά από την θέση στην οποία βρίσκεται στην παγκόσμια αγορά κινητής τηλεφωνίας και οι συγκεκριμένες δηλώσεις όταν προέρχονται απο τον επικεφαλή του Mobile τμήματος της εταιρείας δείχνουν οτι υπάρχει η σώστη διάθεση για να συνεχιστεί η άνοδος αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights