Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Cosmote: 20% έκπτωση στο πάγιο του κινητού

Cosmote: 20% έκπτωση στο πάγιο του κινητού

απο Kostas Gliatiotis

Για μεγαλύτερη οικονομία στην επικοινωνία, η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της, ιδιώτες & επαγγελματίες, να μειώσουν το πάγιο του κινητού τους, έως και 20%, εφόσον διαθέτουν ΟΤΕ Double Play ή ΟΤΕ Business Double Play.

Αναλυτικά :

  • 20% έκπτωση στο πάγιο του κινητού COSMOTE, αν διαθέτουν και OTE Double Play.
  • 10% έκπτωση στο πάγιο του κινητού COSMOTE, αν διαθέτουν και Πρόγραμμα ΟΤΕ Σταθερής Τηλεφωνίας.

Για τους εταιρικούς πελάτες COSMOTE, η προσφορά ισχύει για τα προγράμματα COSMOTE BUSINESS, με δυνατότητα να απολαμβάνουν έκπτωση έως και 20%, εφόσον διαθέτουν και προγράμματα ΟΤΕ

Ειδικότερα:

  • 20% έκπτωση στα πάγια COSMOTE BUSINESS, αν διαθέτουν OTE Business Double Play.
  • 10% έκπτωση στα πάγια COSMOTE BUSINESS, αν διαθέτουν οποιοδήποτε πρόγραμμα ΟΤΕ Double Play ή Πρόγραμμα Σταθερής Τηλεφωνίας από τον ΟΤΕ.

Για να μάθετε την έκπτωση που αντιστοιχεί στο πάγιο του COSMOTE κινητού σας, μπορείτε να καλέσετε στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης COSMOTE – 13838 για ιδιώτες ή 13839 για εταιρικούς πελάτες, να επισκεφτείτε το www.cosmote.gr ή το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ. H προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights