Αρχικη MWC2014 Η BlackBerry ανακοίνωσε τα SmartPhones Q20 και Ζ3

Η BlackBerry ανακοίνωσε τα SmartPhones Q20 και Ζ3

απο Kostas Gliatiotis

O νέος διευθύνων σύμβουλος της BlackBerry αποκάλυψε κατά την διάρκεια του Mobile World Congress ότι η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει δύο νέες συσκευές τα BlackBerry Z3 και Q20. To BlackBerry Z3 πρόκεται να κυκλοφορήσει αρχικά στην Ινδονησία τον Απρίλιο με κόστος χαμηλότερο απο 200 δολάρια ενω η 3G έκδοση της συσκευής θα γίνει ευρύτερα διαθέσιμη λίγο αργότερα με την LTE έκδοση να καθυστερεί ακόμα περισσότερο. Το Ζ3 θα “τρέχει” την έκδοση 10.2 του BlackBerry OS βασισμένη σε έναν SnapDragon 400 επεξεργαστή με τους δύο του πυρήνες χρονισμένους στο 1.2 GHz. Με οθόνη διαστάσεων 5 ιντσών ανάλυσης “μόλις” 960×540 pixels και μνήμη RAM 1.5 GB είναι εμφανές οτι πρόκειται για μια μέτριων επιδόσεων συσκευή με χαμηλό όμως κόστος. Ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται σε 8GB ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασής του μέσω καρτών μνήμης MicroSD.

blackberry_z3

 

Το BlackBerry Q20 τώρα έρχεται να αντικαταστήσει το Q10 διαθέτοντας πλήρες Querty πληκτρολόγιο, trackpad και μια οθόνη με αρκετά μικρή διαγώνιο 3.5 ιντσών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής ενώ η κυκλοφορία της θα ξεκινήσει μετά το καλοκαίρι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights