Αρχικη MWC2014 Η Garmin και η Sony παρουσιάζουν το Garmin Xperia Edition App.

Η Garmin και η Sony παρουσιάζουν το Garmin Xperia Edition App.

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια συνεργασία με σκοπό την παροχή υπηρεσιών πλοήγησης η Sony και η Garmin παρουσίασαν το Garmin Xperia Edition App. Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τις Xperia συσκευές της Sony, με σκόπο την παροχή υπηρεσιών πλοήγησης. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα “τοπικής” αποθήκευσης στην μνήμη της συσκευής του χάρτη ώστε να μην είναι απαραίτητη η πρόσβαση στο internet.

Παρόλα αυτά η εφαρμογή έχοντας πρόσβαση στο internet θα παρέχει πλήθος πληροφοριών από υπηρεσίες όπως το FourSquare αλλά και το Wikipedia. Προσφέρει επίσης την δυνατότητα να αναζητά διευθύνσεις μέσα από τον τηλεφωνικό κατάλογο του Xperia Smartphone ενώ η λειτουργία True 3D χρησιμοποιεί χάρτες της Nasa (ναι, σωστά διαβάσατε) ώστε να προσφέρει βελτιωμένη απεικόνιση του γύρω περιβάλλοντος και καλύτερο προσανατολισμό. To Garmin Xperia Edition App έχει την δυνατότητα σύνδεσης με το SmartWatch 2 της Sony στην οθόνη του οποίου θα παρουσίαζεται ο χάρτης και η τρέχουσα τοποθεσία.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με όλα τα κινητά Xperia που “τρέχουν” την 4.0.4 έκδοση του Android ή νεότερη. Η δίαθεση της θα ξεκινήσει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του SmartWatch 2 τον Μάρτιο και η χρήση της θα είναι δωρεάν για χρονικό διάστημα 30 ημερών μετά την πάροδο του οποίου θα παραμένουν δωρεάν η προβολή του χάρτη και η πλοήγηση για πεζοπορεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights