Αρχικη MWC2014 Best mobile tablet award goes to… iPad Air!

Best mobile tablet award goes to… iPad Air!

απο iGlobal

Αν και για μια ακόμα φορά η Apple ήταν απούσα από το Mobile World Congress που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Βαρκελώνης, έλαβε το βραβείο για το καλύτερο tablet της χρονιάς για το iPad Air. Η απόδοση όπως φυσικά και τα υλικά με τα οποία κατασκευάστηκε σε συνδυασμό με το αδιαφιλονίκητο πλεονέκτημα του ecosystem και τον αριθμό των tablet optimized εφαρμογών, έδωσαν στο iPad Air το βραβείο.

Στη διαδικαίσ επιλογής συμμετέχουν περισσότεροι από 175 ανεξάρτητοι αναλυτές, δημοσιογράφοι και ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο. Στις υπόλοιπες κατηγορίες, να αναφέρουμε ότι το βραβείο για την καλύτερη συσκευή κέρδισε η HTC για το One, ενώ βραβεύτηκε και η LG ως πρωτοποριακός κατασκευαστής τηλεφώνων της χρονιάς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights