Αρχικη ΦΗΜΕΣ Google Smartwatch στα σκαριά;

Google Smartwatch στα σκαριά;

απο iGlobal

Φωτογραφίες του Google Watch, ένα πρωτότυπο smartwatch που έχει κατασκευάσει η Motorola διέρρευσαν χθές. Η κωδική ονομασία της συσκευής είναι Gem. Οι χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες δείχνουν μια τετραγωνισμένη οθόνη με δύο πλήκτρα στο επάνω μέρος και κάποιο υπομενού ρυθμίσεων. Δεν είναι γνωστό πότε τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες αν και ο ιστότοπος Androidpolice εικάζει πως εξελίσσεται από το 2013. Να θυμίσουμε πως η Google πούλησε την Motorola πρόσφατα για $2,9 δις. Πριν 2 μέρες η Motorola επιεβεβαίωσε μέσω Twitter ότι σχεδιάζει κάποιο smartwatch που θα είναι διαθέσιμο εντός του 2014. Όμως, δεν είναι ξεκάθαρο αν τα δυο προϊόντα σχετίζονται καθώς είναι πιθανό το συγκεκριμένο project να έχει εγκαταληφθεί, αφού φαίνεται ότι η Google έχει επιλέξει την LG ως κατασκευαστή του smartwatch της.

 

2014-02-26 09_57_38-Photos of Google Smartwatch Prototype Reportedly Leak Online

 

Με δεδομένο ότι τα smartwatch είναι το νέο παγκόσμιο gadget με την Samsung και την Sony να έχουν ήδη παρουσιάσει τα πρώτα και να ετοιμάζουν τους αντικαταστάτες τους, μένει να δούμε αν θα μπουν και άλλοι κατασκευαστές κινητών στο κόλπο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights