Αρχικη MWC2014 H LG παρουσιάζει το G2 mini

H LG παρουσιάζει το G2 mini

απο Kostas Gliatiotis

Το G2 mini, το πρώτο “compact” smartphone της LG, προσφέρει στους χρήστες παρόμοια  εμπειρία χρήσης με το LG G2, καθώς μοιράζεται πολλά από τα  χαρακτηριστικά της μέχρι τώρα κορυφαίας πρότασης της εταιρείας. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την LG «για τη νέα γενιά χρηστών οι οποίοι αναζητούν ένα ισχυρό smartphone σε μικρές διαστάσεις». Το G2 Mini διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών τεχνολογίας IPS με ανάλυση 960×540 pixels και μια μπαταρία 2.440mAh.

Στο εσωτερικό του συναντάμε τον SnapDragon 400 της Qualcomm με τέσσερις πυρήνες αρχιτεκτονικής Cortex A-7 της ARM χρονισμένους στο 1.2 GHz. To G2 mini θα “τρέχει” την 4.4.2 KitKat έκδοση του Android με τις αναμενόμενες τροποποιήσεις από την LG. Η νέα αυτή συσκευή της LG έρχεται να προσφέρει μια ακόμα επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα περιορισμένο σε συνολικές διαστάσεις κινητό τηλέφωνο με ικανοποιητικές επιδόσεις και χαρακτηριστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights