Αρχικη MWC2014 LG: Παρουσίασε το Knock Code

LG: Παρουσίασε το Knock Code

απο Kostas Gliatiotis

Έναν νέο τρόπο ξεκλειδώματος κινητών τηλεφώνων παρουσίασε μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη του Mobile World Congress η LG. Η εταιρεία εξέλιξε ακόμα περισσότερο την  λειτουργία KnockON που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο LG G2, και παρουσίασε το Knock Code, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει το κινητό του εισάγοντας έναν προσωπικό συνδυασμό στην οθόνη, δηλαδή απλά «knock-άροντας» τον κωδικό του. Το Knock Code προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν από τους 80.000+ πιθανούς συνδυασμούς, με την εισαγωγή δύο έως οκτώ ‘χτυπημάτων’. Μάλιστα, επειδή η εισαγωγή του κωδικού μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, ο χρήστης μπορεί με μεγάλη ευκολία να ξεκλειδώνει το κινητό του με το ένα χέρι. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η λειτουργία Knock Code θα είναι διαθέσιμη και για τους κατόχους παλαιότερων LG smartphones, μέσω απαραίτητης αναβάθμισης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights