Αρχικη MWC2014 Νέος Atom επεξεργαστής από την intel

Νέος Atom επεξεργαστής από την intel

απο Kostas Gliatiotis

Η Renee James, πρόεδρος της Intel παρουσίασε έναν νέο Atom επεξεργαστή αρχιτεκτονικής 64-bit με την ονομασία Merrifield. Ο επεξεργαστής θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τους Ζ3460 και Ζ3480 με την μόνη τους διαφορά που έχει γίνει έως τώρα γνωστή, να είναι η ταχύτητα λειτουργίας τους, διαθέτοντας δύο πυρήνες αρχιτεκτονικής Silvermont. Ο Ζ3460 θα έχει σαν μέγιστη ταχύτητα λειτουργίας το 1.6 GHz ενώ ο Ζ3480 τα 2.13 GHz χωρίς η Intel να αποκαλύπτει αν θα υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα λειτουργίας της κάρτας γραφικών που ενσωματώνουν. Η κάρτα γραφικών αναλυτικότερα είναι η PowerVR G6400 της imagination Technologies και η εταιρεία δήλωσε ότι είναι 2 φορές ισχυρότερη από αυτή των προηγουμένων Atom.

Η μνήμη RAM έχει μέγιστη χωρητικότητα 4 GB τύπου LPDDR3 και υποστηρίζονται οθόνες μέγιστης ανάλυσης 1920×1200 pixels. Η διάθεση τους θα ξεκινήσει πριν το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2014. Η «τετραπύρηνη» έκδοση τους με την κωδική ονομασία Moorefield θα γίνει διαθέσιμη αργότερα μέσα στο 2014 σε δύο εκδόσεις, τους Ζ3560 και Ζ3580 με αυξημένη ταχύτητα λειτουργίας στα 1.8 GHz και 2.33 GHz αντίστοιχα. Θα ενσωματώνουν επίσης μια PowerVR G6430 κάρτα γραφικών με ακόμα πιο βελτιωμένη απόδοση. Όλες οι εκδόσεις του νέου Atom υποστηρίζουν την 4.4.2 έκδοση του Android της Google με την Intel να δηλώνει ότι θα υποστηρίζονται και οι επόμενες εκδόσεις.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights