Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Σε έξι μήνες ο αντικαταστάτης του Xperia Ζ2 της Sony

Σε έξι μήνες ο αντικαταστάτης του Xperia Ζ2 της Sony

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες μόνο μετά την παρουσίαση του στην Βαρκελώνη, σήμερα έγινε γνωστό ότι το Xperia Ζ2 θα παραμείνει η κορυφαία συσκευή της Sony για μόλις 6 μήνες. Η δήλωση αυτή έρχεται από τον Yoshiro Kurozumi, υπεύθυνο σχεδιασμού της Sony Mobile. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό οφείλεται στο ότι για να παραμείνει η εταιρεία του ανταγωνιστική, πρέπει να ανανεώνει την κορυφαία της πρόταση κάθε μόλις έξι μήνες.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ανέφερε ότι η Sony δεν θέλει να βασίζει τις συσκευές της σε μια μόνο σχεδιαστική «γραμμή». Η σχεδιαστική γραμμή με την ονομασία Omni Balance, πάνω στην οποία βασίστηκαν τα Xperia Z, Xperia Z1, Xperia Z Ultra και πλέον και το Xperia Z2 φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της.

Xperia_Z2_body

Με τις δηλώσεις του αυτές ο Yoshiro Kurozumi αφήνει να εννοηθεί, ότι θα πρέπει να περιμένουμε τον αντικαταστάτη του Xperia Z2 τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν δηλαδή η συσκευή θα έχει συμπληρώσει έξι μήνες στην αγορά. Δεν ξεκαθάρισε αν θα παρουσιαστεί ή θα κυκλοφορήσει μέχρι τότε κάποια νεότερη συσκευη.

Σε κάθε περίπτωση, πριν ακόμα γίνει διαθέσιμη στην αγορά η κορυφαία (προς το παρόν) συσκευή της εταιρείας το να δηλώνει εκπρόσωπος της ότι αυτή θα αντικατασταθεί τόσο σύντομα δεν πρόκειται να βοηθήσει τις πωλήσεις του Xpera Z2 αλλά ούτε και την εικόνα της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights