Αρχικη MWC2014 Samsung συσκευές με Tizen OS στο Mobile World Congress

Samsung συσκευές με Tizen OS στο Mobile World Congress

απο Kostas Gliatiotis

Όπως «ανακάλυψε» η γνωστή σελίδα ArsTechnica, στο Mobile World Congress μπορεί κανείς να δει για πρώτη φορά από κοντά κινητά τηλέφωνα της Samsung που «τρέχουν» το Tizen OS. Σε ξεχωριστό περίπτερο της εταιρείας από αυτό στο οποίο παρουσιάζονται οι Android συσκευές της, μπορεί κανείς να βρει πλήρως λειτουργικές συσκευές με το λειτουργικό σύστημα που η Samsung αναπτύσσει σε συνεργασία με την Intel.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και σύμφωνα με την περιγραφή του ArsTechnica οι συσκευές μοιάζουν να είναι παραλλαγές του Galaxy S4. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δεν αποκάλυψαν πάντως, πότε ακριβώς και που, θα γίνουν διαθέσιμες οι συσκευές αυτές.

tizen_device

Το ίδιο το λειτουργικό τώρα φαίνεται να έχει πολλές ομοιότητες με το γραφικό περιβάλλον των Android κινητών της εταιρείας.

Η εναλλαγή ανάμεσα στις εφαρμογές γίνεται με παρατεταμένη πίεση του κεντρικού πλήκτρου κάτω από την οθόνη της συσκευής, και ο τερματισμός τους με την επιλογή του εικονιδίου στο επάνω δεξί άκρο της «μικρογραφίας».

tizen_task_switcher

Το μενού των ρυθμίσεων χρησιμοποιεί την κατηγοριοποίηση των Android συσκευών της Samsung με τα εικονίδια όμως να είναι διαφορετικά όπως και η διάταξη των επιλογών.

tizen_settings

Η οθόνη αναμονής τέλος, έχει αρκετές ομοιότητες με αυτά των Android κινητών.

tizen_standby

Όπως αναφέρει το ArsTechnica, το Tizen OS φαίνεται να είναι σε στάδιο ολοκλήρωσης με τις συσκευές να συμπεριφέρονται σαν κινητά τηλέφωνα παραγωγής. Το σημαντικό μειονέκτημα του λειτουργικού συστήματος αυτή την στιγμή είναι η έλλειψη εφαρμογών όπως συμβαίνει πάντα στα πρώτα βήματα κάθε νέας ανάλογης υλοποίησης.

Αρχικό άρθρο από το ArsTechnica

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights