Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Android 4.4.2 KitKat για το Galaxy S4 και στην Ελλάδα

Android 4.4.2 KitKat για το Galaxy S4 και στην Ελλάδα

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο in2mobile.gr,  η αναμενόμενη αναβάθμιση του Galaxy S4 της Samsung στην 4.4.2 KitKat είναι ήδη διαθέσιμη και στην χώρα μας.

S4_kitkat_in_body

Η νέα έκδοση φέρει την κωδική ονομασία I9505XXUFNB9 και αφορά τις μη-Branded συσκευές.

Αρχικά η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου υποστήριξης της εταιρείας και τα κατά τόπους σημεία Service. Μόλις η καινούρια έκδοση λάβει την απαραίτητη έγκριση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας θα γίνει διαθέσιμη και για Over The Air εγκατάσταση από την ίδια την συσκευή.

Η αναβάθμιση αφορά στην 4G έκδοση του Galaxy S4 με κωδικό μοντέλου GT-i9505 που κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα. Για την έκδοση GT-i9500 η αναβάθμιση υπάρχει ήδη, με τη διαφορά ότι δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη για αυτή στην χώρα μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights