Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η 4.4.2 kitkat σύντομα διαθέσιμη για τις συσκευές της Sony

Η 4.4.2 kitkat σύντομα διαθέσιμη για τις συσκευές της Sony

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν (για μία ακόμα φορά) στο in2mobile.gr, η Sony έχει κάνει διαθέσιμη προς δοκιμή την αναβάθμιση στην 4.4.2Kitkat έκδοση του Android για τα Xperia Z1, Xperia Z1 Ultra και το νέο Z1 Compact. Η έκδοση με την κωδική ονομασία 14.3.A.0.681, βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών από τα τρία ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Το Z1 Compact που έχουμε στα χέρια μας για τις ανάγκες της παρουσίασης που ετοιμάζουμε, τρέχει ήδη τη νέα έκδοση και μέχρι τώρα δείχνει να είναι σχεδόν ολοκληρωμένη, ένα στάδιο πριν την διάθεσή της στην αγορά.

442_kitkat_sony_d5503

Πριν ακόμα λοιπόν γίνει διαθέσιμο στην αγορά το Xperia Z2, η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει με την 4.4.2 προεγκατεστημένη, η Sony δείχνει ότι δε σκοπεύει να αφήσει «παραπονεμένους» τους χρήστες των προηγούμενων συσκευών της.

Δε γνωρίζουμε ακόμα εάν η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη για τις συσκευές αυτές πριν την κυκλοφορία του Xperia Z2, το οποίο αναμένεται αρχές Απριλίου μαζί με το νέο Z2 Tablet. Είναι βέβαιο όμως, ότι μόλις αυτό συμβεί θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights