Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S5: Προβλήματα στην παραγωγή του

Galaxy S5: Προβλήματα στην παραγωγή του

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κορέα, η Samsung αντιμετωπίζει προβλήματα με την κατασκευή του Galaxy S5 και συγκεκριμένα με τον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η εταιρεία σχεδίαζε αρχικά να προσφέρει αυτή την δυνατότητα και στο Galaxy Note 3 που παρουσίασε τον Σεπτέμβριο του 2013, χωρίς όμως να καταφέρει να “βρει” κάποια εταιρεία να της προμηθεύσει τον αισθητήρα στις απαραίτητες ποσότητες.

Θέλοντας να είναι “σίγουρη” ότι θα έχει την δυνατότητα να τον τοποθετήσει στο Galaxy S5, ξεκίνησε η ίδια την κατασκευή του πριν από λίγους μήνες. Αντιμετωπίζοντας όμως και πάλι το ίδιο πρόβλημα, με τις παραγόμενες ποσότητες να μην είναι αρκετά μεγάλες, αναγκάστηκε να αναζητήσει και πάλι κάποιον εξωτερικό προμηθευτή. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Samsung να υπογράφει τις επόμενες μέρες συμφωνία με την Crucialtec, ώστε η συνδυασμένη παραγωγή και των δύο να καλύψει τελικά τις ανάγκες για την έγκαιρη κυκλοφορία της συσκευής.

Το Galaxy S5 πρόκειται να γίνει διαθέσιμο ταυτόχρονα σε 150 χώρες τον Απρίλιο και η Samsung φαίνεται ότι προσπαθεί να διασφαλίσει την παραγωγή αρκετών συσκευών για μια τόσο ευρεία κυκλοφορία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights