Αρχικη ΦΗΜΕΣ HTC: Εμφανίστηκε ο αντικαταστάτης του One σε Benchmark

HTC: Εμφανίστηκε ο αντικαταστάτης του One σε Benchmark

απο Kostas Gliatiotis

Η HTC φαίνεται ότι δεν μπορεί να κρατήσει “κρυφό” τον αντικαταστάτη του One. Μετά τις αρκετές πλέον φωτογραφίες της συσκευής που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό, σήμερα έκανε την εμφάνιση του και το πρώτο αποτέλεσμα στο γνωστό Antutu benchmark.

htc_antutu

Με “σκορ” μεγαλύτερο απο αυτό του Galaxy Note 3 (οριακά έστω) η νέα συσκευή της HTC δείχνει να είναι αρκετά δυνατή.  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά αλλα και με βάση το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, βασίζεται στον SnapDragon 801 επεξεργαστή της Qualcomm και συγκεκριμένα την έκδοση MSM8974AB. Οι τέσσερις Krait 400 πυρήνες επεξεργασίας είναι χρονισμένοι στα 2,3 GHz με την Adreno 330 κάρτα γραφικών να είναι χρονισμένη στα 550 MHz από τα 450 MHz του SnapDragon 800. Η μνήμη RAM παραμένει στα 2GB και οι διαθέσιμες εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου θα είναι 32GB και 64GB.

Η HTC πρόκειται να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του One στις 25 Μαρτίου οπότε θα γίνουν και επίσημα γνωστά τα χαρακτηριστικά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights