Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung συσκευές και “περίεργα” benchmark scores… Τέλος!

Samsung συσκευές και “περίεργα” benchmark scores… Τέλος!

απο iGlobal

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα της κινητής έχουμε κατά καιρούς θαυμάσει τις επιδόσεις των Sasmung συσκευών, κυρίως των high end μοντέλων. Όλα τα benchmark apps έπαιρναν φωτιά όταν τα τρέχαμε σε Samsung Galaxy S4 και σε Note3. Αυτές οι επιδόσεις… πατσαρίστηκαν! Από την έκδοση 4.4 του Android η Samsung δεν μπουστάρει τις ταχύτητες των επεξεργαστών σύμφωνα με την Ars Technica.

Περίεργα τα γράφω ε; Εξηγούμαι. Τον Ιούλιο που μας πέρασε, κάποιοι Exynos variant επεξεργαστές από το Galaxy S 4 αλλά και το Note 3 “πιάστηκαν” να αποδίδουν σε ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες μόνο κατά τη διάρκεια των benchmark tests, με αποτέλεσμα το τελικό τους σκορ να είναι βελτιωμένο κατά 20%. Η Samsung από τη μεριά της είπε, πως οι varied processor συχνότητες σχεδιάστηκαν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Οι Κορεάτες πάντως, ποτέ δεν εξήγησαν αν το “φαινόμενο” ήταν κάποιο χαρακτηριστικό των επεξεργαστών τους, κάποιο ελάττωμα ή… μας δούλευαν κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, με την 4.4 έκδοση του Android οι συσκευές προσγειώθηκαν στα φυσιολογικά επίπεδα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights