Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Gear Fit: Βραβείο “Best Mobile Device”

Samsung Gear Fit: Βραβείο “Best Mobile Device”

απο Kostas Gliatiotis

Το GearFit της Samsung έλαβε το βραβείο “Best Mobile Device ” από την GSMA στο πλαίσιο των Βραβείων “Annual Global Mobile Awards” που πραγματοποιήθηκαν στη Βαρκελώνη.

Το Samsung Gear Fit διαθέτει SuperAMOLED οθόνη και σχεδιάστηκε με καμπύλη που «αγκαλιάζει» τον καρπό, ενώ ενημερώνει συνεχώς τον χρήστη για ό,τι συμβαίνει στη συσκευή του όπως εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, emails και ειδοποιήσεις από εφαρμογές. Προσφέρεται με εναλλασσόμενα λουράκια σε χρώματα μαύρο, πορτοκαλί και γκρι, αλλάζοντας την όψη του.

gear_fit_wmc_awards_body

 

Η Samsung φαίνεται πως έχει σκοπό να “ασχοληθεί” σοβαρά με την κατηγορία των “Wearable” αξεσουάρ. Το Gear Fit μαζί με τις δύο νέες εκδόσεις του Galaxy Gear αποτελούν μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο σύνολο συσκευών του είδους, που παρουσιάζονται από κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων.

Θα πρέπει όμως η εταιρεία να αυξήσει και τον αριθμό των συσκευών με τις οποίες είναι συμβατά τα wearable αξεσουάρ της. Προς το παρόν αυτά υποστηρίζονται από τα Galaxy S4, Galaxy S5 και Note 3. Η υποστήριξη στο Galaxy S3 προστέθηκε με αναβάθμιση, μόνο όμως για το “παλιό” Galaxy Gear, με αρκετές συσκευές, όπως το Galaxy S4 mini, να περιμένουν ακόμα την αναβάθμιση για την υποστήριξή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights