Αρχικη APPS / GAMES Gmail: Νέα iOS έκδοση με υποστήριξη για αυτόματη ενημέρωση

Gmail: Νέα iOS έκδοση με υποστήριξη για αυτόματη ενημέρωση

απο Kostas Gliatiotis

Η Google έκανε σήμερα διαθέσιμη την έκδοση 3.0 της εφαρμογής Gmail για το iOS, προσθέτοντας την πολυαναμενόμενη υποστήριξη αυτόματης ενημέρωσης για νέα mail ακόμα και όταν δεν είναι ανοιχτή η εφαρμογή. Από την 7.0 έκδοση του iOS η Apple έχει κάνει διαθέσιμη την δυνατότητα στις εφαρμογές να ενημερώνονται ακόμα και όταν δεν τις έχει ανοιχτές ο χρήστης. Η εφαρμογή του Gmail μέχρι σήμερα απαιτούσε το άνοιγμα της και μια μικρή αναμονή μέχρι να αναζητήσει και να εμφανίσει τυχόν νέα μηνύματα. Με την υποστήριξη της αυτόματης ενημέρωσης, κάθε φορά που θα ανοίγει κάποιος την εφαρμογή θα του εμφανίζει αμέσως τυχόν νέο περιεχόμενο.

gmail_iOS_body

Στην νέα αυτή έκδοση η Google προσέθεσε και την δυνατότητα αυτόματου Login σε όλες τις εφαρμογές της που έχει κάποιος εγκατεστημένες σε iOS συσκευή. Μέχρι σήμερα αν κάποιος είχε εγκατεστημένο τον Chrome, το Gmail και το Maps για παράδειγμα, έπρεπε να κάνει ξεχωριστά Login σε κάθε μια από αυτές. Η διαδικασία μπορούσε να είναι αρκετά χρονοβόρα και κουραστική, πλέον όμως μετα το Login σε μια από αυτές το iOS κάνει αυτόματα το ίδιο και στις υπόλοιπες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights