Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ iPhone 5s: Θήκη που μετράει την… πίεση

iPhone 5s: Θήκη που μετράει την… πίεση

απο Kostas Gliatiotis

Η Wello, εταιρεία που κατασκευάζει αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, παρουσίασε σήμερα μια θήκη για iPhone 5 και iPhone 5s η οποία μεταξύ άλλων, μπορεί να μετρήσει την πίεση του ιδιοκτήτη της συσκευής.

Η θήκη διαθέτει στο πίσω μέρος της δύο αισθητήρες, στους οποίους ακουμπώντας για μερικά δευτερόλεπτα το δάχτυλό του ο χρήστης μπορούν να “διαβάσουν” αρκετές πληροφορίες για την υγεία του. Αυτές περιλαμβάνουν τους παλμούς της καρδιάς του, την πίεση του και το ποσοστό οξυγόνου στο αίμα του, ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται στην οθόνη του iPhone σε διάγραμμα που μοιάζει με… καρδιογράφημα.

wello_case_body

Η σύνδεση με τη συσκευή γίνεται μέσω bluetooth 4.0, κάτι που σημαίνει, πως θεωρητικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε συσκευή. Προς το παρόν όμως η θήκη είναι σχεδιασμένη ώστε να χωράνε τα iPhone 5 και iPhone 5s της Apple, χωρίς η Wello να έχει κάνει γνωστό αν θα υπάρξει έκδοση και για άλλες συσκευές.

Όπως είναι φυσικό η θήκη διαθέτει δική της μπαταρία, που σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να παρέχει έως και δύο μήνες λειτουργίας. Δυστυχώς λόγω του μεγέθους της και συγκεκριμένα του μειωμένου πάχους της, δεν ήταν δυνατή η χρήση υποδοχής microUSB για τη φόρτισή της, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί δικό της ξεχωριστό βύσμα και φορτιστή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights