Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia Z2 Tablet: Σκορ στο Antutu Benchmark X

Sony Xperia Z2 Tablet: Σκορ στο Antutu Benchmark X

απο Kostas Gliatiotis

Μία πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία ανακαλύψαμε πριν από λίγο, που δείχνει το νέο Tablet της Sony να παρουσιάζει “υπερήφανα” το σκορ του στο Antutu Benchmark. Πρόκεται για την έκδοση Antutu X, η οποία έχει σχεδιαστεί να μην αναγνωρίζεται από τις συσκευές ώστε να μην “αλλοιώνουν” τα αποτελέσματα λειτουργώντας διαφορετικά από ότι στην πραγματικότητα. DSC_0004 Το Z2 Tablet της Sony κρύβει στο εσωτερικό του σύμφωνα με την Sony, έναν SnapDragon 801 επεξεργαστή της Qualcomm με τέσσερις Krait 400 πυρήνες χρονισμένους στα 2.3GHz . Το αποτέλεσμα δείχνει να είναι λίγο “χαμηλό” με δεδομένα τα χαρακτηριστικά του Tablet, όμως αυτό πιθανότατα τρέχει ακόμα μια δοκιμαστική ROM. Σε κάθε περίπτωση είναι εμφανές ότι το νέο Tablet της Sony, είναι αρκετά ισχυρό για να αποτελέσει έναν αξιόλογο “αντίπαλο” στην κατηγορία των High-End Tablets.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights