Αρχικη ΦΗΜΕΣ Η διπλή camera του νέου HTC One σε νέα διαρροή. Σε τι χρησιμεύει;

Η διπλή camera του νέου HTC One σε νέα διαρροή. Σε τι χρησιμεύει;

απο iGlobal

Φωτογραφίες από διάφορες διαρροές έχουμε δει αρκετές και σας τις έχουμε παρουσιάσει σε διάφορα άρθρα. Η τελευταία όμως έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί δείχνει σε αποκαλυπτικό close up την διπλή camera που θα διαθέτει το Νέο HTC One. Σίγουρα πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της συσκευής, μιας και πάνω από την κανονική camera βλέπουμε μια μικρότερη σε διαστάσεις, κάτι το οποίο δεν έχουμε δει σε άλλο κινητό. Αποτελεί μυστήριο μέχρι και σήμερα που γράφουμε αυτό άρθρο, σε τι θα χρησιμεύει.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες αλλά εμείς θα σας αναφέρουμε τις επικρατέστερες, αυτές δηλαδή που συζητήθηκαν περισσότερο στη Βαρκελώνη στα πλαίσια του MWC. Αυτή λοιπόν η μικρή camera πιθανόν να βοηθάει στην μεγέθυνση μακρινών αντικειμένων, χωρίς να χρειάζεται να εμπλέκεται το digital zoom το οποίο ως γνωστό αλλοιώνει το αποτέλεσμα. Επίσης θα μπορούσε να βοηθάει στην καλύτερη απόδοση της βασικής camera σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, στο ταχύτερο auto focus αλλά ίσως και στον καλύτερο χειρισμό του βάθους πεδίου. Μπορεί και όλα αυτά μαζί. Ο καιρός που θα γίνει το λανσάρισμα του νέου HTC One πλησιάζει οπότε θα λυθούν οι απορίες μας.

Να ευχαριστήσουμε και τον evleaks για τις φωτογραφίες όπως και τους κουτσομπόληδες στη Βαρκελώνη που μας έδωσαν τροφή για σκέψη και… άρθρο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights