Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S3 mini Value Edition: Μια ακόμα “νέα” συσκευή απο την Samsung

Galaxy S3 mini Value Edition: Μια ακόμα “νέα” συσκευή απο την Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung τον τελευταίο καιρό παρουσίαζει τη μία ανανεωμένη έκδοση κάποιας παλαιότερης συσκευής της μετά την άλλη. Μετά την εμφάνιση δύο ακόμα εκδόσεων του Galaxy S4, με τον βελτιωμένο SnapDragon 800 και την Black Edition με το απλά… μαύρο καπάκι μπαταρίας, ήρθε η ώρα του “ξεχασμένου” Galaxy S3 mini να ανανεωθεί.Έχοντας ήδη… 17 μήνες στην αγορά, είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς αυτή την κίνηση της Samsung.

Η νέα έκδοση εξοπλίζεται με “ισχυρότερο” διπύρηνο επεξεργαστή αρχιτεκτονικής Cortex A-9 της ARM, χρονισμένο πλέον στα 1.2GHz. Η δεύτερη (και τελευταία) διαφορά είναι η ύπαρξη της 4.2.2 έκδοσης του Android στην θέση της 4.1.2 του “απλού” S3 mini, αν και αυτή σίγουρα μπορούσε να προστεθεί με αναβάθμιση και δεν απαιτούσε την κυκλοφορία νέας συσκευής.

Η μοναδική εξήγηση ή αν θέλετε υπόθεση που μπορούμε να κάνουμε για την κυκλοφορία αυτής της νέας έκδοσης, είναι η χρήση επεξεργαστή της ST-Ericsson στην προηγούμενη έκδοση. Με δεδομένο ότι η εταιρεία έχει σταματήσει πλέον να κατασκευάζει επεξεργαστές κινητών τηλεφώνων, είναι πιθανό η Samsung να “αναγκάστηκε” να δημιουργήσει αυτή την νέα έκδοση ώστε να συνεχίσει να κατασκευάζει το Galaxy S3 mini. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακηριστικά του επεξεργαστή πέρα από την αύξηση του χρονισμού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights