Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony Xperia Z2: Βελτιωμένη κάμερα σε σύγκριση με αυτή του Ζ1

Sony Xperia Z2: Βελτιωμένη κάμερα σε σύγκριση με αυτή του Ζ1

απο Kostas Gliatiotis

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά την παρουσίαση του Xperia Z2 της Sony πριν λίγο καιρό στη Βαρκελώνη, θεώρησαν ότι αυτή δε διαθέτει αρκετά νέα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το Z1 που αντικαθιστά. Όσο περνάει ο καιρός όμως, γίνονται γνωστές αρκετές λεπτομέρειες τις οποίες η εταιρεία παρέλειψε να αναφέρει στην παρουσίασή του.

Με τη διαφορά στην επεξεργαστική ισχύ να είναι μικρή και να συνοδεύεται από την αύξηση της μνήμης RAM στα 3GB να είναι οι “σημαντικές” διαφορές του Ζ2, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να γίνει γνωστό ότι και η κάμερα της συσκευής έχει δεχθεί σημαντικές βελτιώσεις.

Σε δύο νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι εμφανές οτι η κάμερα του Xperia Z2 μπορεί να καταγράψει σημαντικά αυξημένο επίπεδο λεπτομέρειας, ενώ διαθέτουν και πολύ καλύτερη χρωματική απεικόνιση.

Στην πρώτη από αυτές, φαίνεται καθάρα η σημαντική αύξηση στη λεπτομέρεια που περιέχει η φωτογραφία από το Ζ2 γύρω απο το “Grip” του φακού της DSLR (τυχαία της Sony…) αλλά και το πόσο καλύτερα απεικονίζεται το μαύρο χρώμα της μηχανής.

sony_z2_camera_body_1

Η δεύτερη φωτογραφία τώρα, δείχνει την βελτιώση σε συνθήκες έντονου εσωτερικού φωτισμού με το Z2 να καταγράφει το σύνολο των χρωμάτων πιο κοντά στην πραγματικότητα, ενώ και σε αυτή υπάρχει περισσότερη λεπτομέρεια.

sony_Z2_camera_body_2

Όπως έχουμε αναφέρει και στην παρουσίαση του Xperia Z1 την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, η εφαρμογή της κάμερας “επιμένει” να βγάζει φωτογραφίες ανάλυσης των 8 Mpixels στην “αυτόματη λειτουργία” της, με όπως είναι αναμενόμενο, λιγότερη λεπτομέρεια από το μέγιστο δυνατό της κάμερας. Ελπίζουμε η ατέλεια αυτή να διορθωθεί στο Xperia Z2 και να είναι πλέον δυνατή η χρήση και των 20.7 Mpixels του αισθητήρα της κάμερας.

Με δεδομένο ότι στα χαρτιά τουλάχιστον οι δύο κάμερες είναι “ίδιες”, θα θέλαμε να δούμε αν οι βελτιώσεις αυτές θα βρούν τον δρόμο τους και στο Xperia Z1 με κάποια μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights