Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple iOS: Διαθέσιμη η έκδοση 7.1

Apple iOS: Διαθέσιμη η έκδοση 7.1

απο Kostas Gliatiotis

Ξεκίνησε πριν μερικές ώρες η διάθεση της έκδοσης 7.1 του  Apple iOS, του λειτουργικού συστήματος της Apple για iPhone και iPad. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει ένα μικρό αριθμό σχεδιαστικών αλλαγών, υποστήριξη νέων δυνατοτήτων αλλά και διορθώσεις γνωστών προβλημάτων. Αναλυτικότερα αυτές περιλαμβάνουν:

Σχεδιαστικές αλλαγές στην εμφάνιση του πλήκτρου κλήσης στον Dialer, με αυτό να είναι πλέον “στρογγυλό”.

ios_71_dialer

Τα εικονίδια απάντησης και απόρριψης κλήσεων έχουν επανασχεδιαστεί επίσης και διαθέτουν και αυτά μια πιο “στρογγυλή” εμφάνιση.

ios_71_call_buttons_lock_screen ios_71_call_buttons

Το ίδιο ισχύει τέλος και για το εικονίδιο απενεργοποίησης της συσκευής. Το “εφέ” κίνησης της εικόνας μπορεί να απενεργοποιηθεί όταν ο χρήστης έχει επιλέξει κάποια δική του φωτογραφία για την ταπετσαρία στην οθόνη αναμονής. Τέλος τα πλήκτρα Shift και Delete είναι περισσότερο έντονα και εμφανή στο πληκτρολόγιο της συσκευής.

Η έκδοση 7.1 του Apple iOS φέρνει την υποστήριξη του Apple CarPlay, το οποίο και αναλύουμε εδώ και αποτελεί το μόνο νέο χαρακτηριστικό της καινούριας έκδοσης.

Τέλος η Apple δηλώνει ότι έχει διορθώσει το πρόβλημα των “ξαφνικών” επανεκκινήσεων που παρουσιαζόταν σε αρκετούς χρήστες και iPhone και iPad.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights