Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC New One: Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του

HTC New One: Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Με την επίσημη παρουσίαση του “New One” από την HTC να απέχει πλέον λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες, φαίνεται ότι είναι αδύνατον για την εταιρεία να κρατήσει “μυστική” την εμφάνιση της νέας κορυφαίας πρότασής της.

Πριν από μερικές ώρες έγινε διαθέσιμο στο Internet ένα σύνολο από φωτογραφίες του νέου One, παρουσιάζοντάς το από σχεδόν κάθε δυνατή γωνία.

Η διάταξη με τις δύο κάμερες είναι και πάλι εμφανής με την ακριβή χρήση της δεύτερης από αυτές να συνεχίζει να αποτελεί μυστήριο. Εδώ κάνουμε την δική μας υπόθεση για την χρησιμότητά της.

htc_new_one_dual_camera

Το New One διατηρεί την κατασκευή απο αλουμίνιο του προκατόχου της αλλα και την ίδια βασική σχεδιαστική φιλοσοφία.

htc_new_one_back_full

 

htc_new_one_back_full_2

Το “νέο” One διατηρεί και τη διάταξη των δύο ηχείων πάνω και κάτω από την οθόνη του για τη στερεοφωνική αναπαραγωγή μουσικής, όταν την κρατά οριζόντια ο χρήστης της.

htc_new_one_dual_speakers

Αυτή τη φορά ο “φωτογράφος” συγκρίνει το HTC New One με το One Max με οθόνη των 5.9 ιντσών, δίνοντάς μας έτσι ένα μέτρο σύγκρισης του μεγέθους της.

htc_new_one_one_max_size_comparison (1) htc_new_one_one_max_size_comparison (2) htc_new_one_one_max_size_comparison (3) htc_new_one_one_max_size_comparison (4)

Ο επεξεργαστής του New One  αναμένεται να είναι κάποιος από τις εκδόσεις του SnapDragon 800 της Qualcomm (ή του 801…), συνοδευόμενο από 2GB μνήμης RAM και τη διαγώνιο της οθόνης να είναι στις 5 ίντσες.

Η νέα έκδοση του One φαίνεται πως πλέον κρατά “μυστική” μόνο την ακριβή της ονομασία, μαζί με την χρησιμότητα της δεύτερης κάμερας. Μένει λοιπόν να μάθουμε αυτά τα δυο στοιχεία στην επίσημη παρουσίασή της.

Ακολουθούν και οι υπόλοιπες φωτογραφίες της τελευταίας στη σειρά διαρροής του νέου κινητού της HTC.

htc_new_one_side_keys htc_new_one_top_1 htc_new_one_top_2 htc_new_one_top_3

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights