Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung αποκτά Internet radio υπηρεσίες

Η Samsung αποκτά Internet radio υπηρεσίες

απο iGlobal

Η Samsung, μετά την Apple το Pandora και το Spotify, θα είναι η επόμενη εταιρία που θα υλοποιήσει Internet radio υπηρεσία με την ονομασία Milk Music. Θα περιλαμβάνει μια συλλογή από 13 εκατομμύρια τραγούδια και θα είναι διαθέσιμη μέσω του Google play μόνο για τους χρήστες που έχουν στην κατοχή τους κάποιο Galaxy Smartphone ή Tablet. Προς το παρόν, θα είναι διαθέσιμη στις Η.Π.Α.

Το Milk Music θα επιτρέπει στους χρήστες να ψάχνουν τραγούδια από 200 σταθμούς και θα καλύπτει μουσικά ακούσματα από ’80s, ’90s μέχρι jazz και progressive. Θα υπάρχει η δυνατότητα να προσθέτει ο χρήστης τα αγαπημένα κομμάτια σε playlists και το κυριότερο, δε θα εμφανίζονται οι σχετικές βαρετές διαφημίσεις.

Επίσης ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Milk Music είναι, πως δε θα χρειάζεται κάποιος λογαριασμός για να επιτευχθεί η πρόσβαση στην υπηρεσία. Τέλος, η Samsung δεν διευκρίνισε αν μελλοντικά θα υποστηριχθούν και από συσκευές της, οι οποίες δεν ανήκουν στην Galaxy οικογένεια.

Δείτε στο Video της υπηρεσίας του Milk Music:

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights