Αρχικη APPS / GAMES Τα Angry Birds ταξιδεύουν στο μεσαίωνα!

Τα Angry Birds ταξιδεύουν στο μεσαίωνα!

απο iGlobal

Έχουμε δει τα Angry Birds να ταξιδεύουν στο Rio de Janeiro, να ίπτανται στο διάστημα, να κάνουν κόντρες σε go karts και να τα κάνουν λίμπα σε μακρινούς γαλαξίες. Αν νομίζετε πως δεν έχουν που αλλού να πάνε, είστε γελασμένοι. Η Rovio ετοιμάζεται να τα στείλει σε ένα ταξίδι… στο χρόνο αυτή τη φορά. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εμφανίστηκε στο Youtube το γνωστό κόκκινο αγριεμένο πτηνό σε… πανοπλία!

Αν και το εν λόγω teaser δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς που σκοπεύουν να τα κάνουν γης μαδιάμ τα συμπαθή πτηνά. Υπάρχουν και φήμες ότι μπορεί να αλλάξει το game play με τους ήρωες του παιχνιδιού να αναλαμβάνουν και άλλες “πρωτοβουλίες”  και να τα σπάνε με διαφορετικούς τρόπους εκτός από τον γνωστό.

Οι λεπτομέρειες για το πότε θα γίνει το λανσάρισμα αποκρύπτονται επιμελώς, εκτός από το soft launch που θα ξεκινήσει στην Αυστραλία και τον Καναδά. Αμέσως μόλις μάθουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε! Προς το παρόν δείτε το teaser video:

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights