Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Αποκαλύφθηκε σε τι θα χρησιμεύει η dual camera του HTC All New One

Αποκαλύφθηκε σε τι θα χρησιμεύει η dual camera του HTC All New One

απο iGlobal

Ένα φυλλάδιο της Telstra (μεγάλος πάροχος στην Αυστραλία) ρίχνει φως στο μυστήριο της ύπαρξης της δεύτερης camera του νέου HTC One και σε τι ακριβώς χρησιμεύει. Αφού κατηγοριοποιεί τα χαρακτηριστικά της συσκευής και επιβεβαιώνει το όνομα της (All new One) περιγράφει τι θα μπορεί να κάνει. Η dual camera θα επιτρέπει στον χρήστη να επιλέγει το focus point και να δημιουργεί εφέ επιλέγοντας το βάθος πεδίου. Η camera θα μπορεί να δημιουργεί 3D φωτογραφίες αλλά και Video.

Το ρυθμιζόμενο focus έχει γίνει πολύ διαδεδομένο όταν η Nokia λάνσαρε την εφαρμογή Refocus και με δεδομένο ότι τα flagships όλων των εταιριών το έχουν ήδη υιοθετήσει. Να θυμίσουμε πως και στο παρελθόν η HTC είχε λανσάρει ένα dual camera – 3D, με την ονομασία Evo το οποίο δεν είχε επιτυχία. Μένει να δούμε αν αυτό το ρίσκο της βγει αυτή την φορά. Λεπτομέρειες όπως η ανάλυση ή η ύπαρξη οπτικού σταθεροποιητή της camera δεν έχουν γίνει γνωστά.

Τέλος, το φυλλάδιο αναφέρει ότι το HTC All New One θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5” ανάλυσης 1080p, Boom sound speakers, την λειτουργία Double tap για το “ξύπνημά” της και θα κοστίζει περίπου AUD840 δηλαδή περίπου €550.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights