Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Desire 816: Αυξημένη ζήτηση για τη νέα συσκευή της HTC

Desire 816: Αυξημένη ζήτηση για τη νέα συσκευή της HTC

απο Kostas Gliatiotis

Η αλλαγή πολιτικής της Ταϊβανέζικης HTC, η οποία και επίσημα δήλωσε πως θα δώσει μεγαλύτερη σημασία στη μεσαία και χαμηλή κατηγορία τιμών, φαίνεται πως ήδη άρχισε να αποδίδει.

Το Desire 816, η “οικονομική” συσκευή που παρουσίασε πριν λίγο καιρό στη Βαρκελώνη η HTC,  έχει αρκετά υψηλή ζήτηση τουλάχιστον στην αγορά της Κίνας. Οι προ-παραγγελίες της συσκευής έχουν φτάσει κιόλας τις 450,000 μέσα στις τρεις πρώτες μέρες και η εταιρεία αναμένει να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

Να θυμίσουμε πως το Desire 816 διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels και στο εσωτερικό του βρίσκεται ενας επεξεργαστής με τέσσερις Cortex A-7 πυρήνες χρονισμένους στο 1.6 GHz. Η μνήμη RAM ανέρχεται στο “ασυνήθιστο” 1.5 GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 8GB.

htc_desire_816_allcolors

Με αυτά τα χαρακτηριστικά και τη σύμφωνα με την εταιρεία αρκετά χαμηλή τιμή πώλησής του (η οποία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή για τη χώρα μας), το Desire 816 φαίνεται ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η HTC για να επανακτήσει το χαμένο μερίδιο αγοράς.

Η μετοχή της εταιρείας “σκαρφάλωσε” στα 146 δολλάρια μετά την ανακοίνωση της υψηλής ζήτησης για τη συσκευή. Η Deutsche Bank μάλιστα για πρώτη φορά αναθεώρησε “προς τα πάνω” την πρόβλεψή της για την τιμή της μετοχής της εταιρείας, θεωρώντας πως αυτή θα φτάσει μέχρι και τα 155 δολλάρια.

Είναι εμφανές ότι η HTC είχε ανάγκη το ποσοστό της αγοράς που επί χρόνια “αγννοούσε” στη συγκεκριμένη κατηγορία, παρότι όπως φαίνεται έχει τη δυνατοτήτα να προσφέρει σε αυτή αρκετές και ενδιαφέρουσες συσκευές όπως το Desire 816.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights