Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC New One: Διέρρευσαν τα επίσημα χαρακτηριστικά
htc_new_one_full_specs_leak_featured

HTC New One: Διέρρευσαν τα επίσημα χαρακτηριστικά

απο Kostas Gliatiotis

Είναι πλέον σίγουρο ότι η HTC δεν μπορεί να κρατήσει καμία πληροφορία για το New One “κρυφή” μέχρι την επίσημη παρουσίαση του. Μετά την διαρροή για την χρησιμότητα της δεύτερης κάμερας για την οποία και σας ενημερώσαμε εδώ αλλά και ολόκληρο… σετ φωτογραφιών που διέρρευσαν χθες, ήρθε η ώρα να μάθουμε το σύνολο των χαρακτηριστικών του.

Βέβαιο είναι ότι η ανάλυση της οθόνης του παραμένει στα 1920×1080 pixels (ή αλλιώς 1080p) όπως και του προκατόχου του, με την διαγώνιο να έχει αυξηθεί στις 5 ίντσες από τις 4.7 του HTC One. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο SnapDragon 801 της Qualcomm με 4 Krait 400 πυρήνες χρονισμένους στα 2.3GHz. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα πρόκειται για την έκδοση MSM8974AB που χρησιμοποιεί και το Xperia Z2 της Sony και όχι την “υπερχρονισμένη” έκδοση MSM8974AC του Galaxy S5 της Samsung.

Η μνήμη RAM παραμένει στα 2GB ενώ πέρα από τον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο των 16GB υπάρχει πλέον και υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.600mAh και πιθανότατα θα χαρίζει ικανοποιητικούς χρόνους αναμονής στο HTC New One χάρη στην μειωμένη κατανάλωση ενέργειας του SnapDragon 801.  Μια σημαντική αλλαγή είναι η χρήση κάρτας Nano SIM όπως στα iPhone 5c, iPhone 5 και 5s της Apple και όχι microSIM όπως στο παρελθόν.

Σε ότι αφορά την κάμερα τώρα, το μόνο που δεν έγινε γνωστό για αυτή (ή για αυτές) είναι τα… Mpixels του αισθητήρα, με την εταιρεία να “διατηρεί” ένα μυστικό μέχρι την παρουσίαση του. Δυστυχώς όμως είναι γνωστό ότι αυτή δεν θα μπορεί να καταγράψει αρχεία βίντεο ανάλυσης 4k ή 2160p όπως ο ανταγωνισμός των Xperia Z2 και Galaxy S5. Με το Hardware της Qualcomm να  είναι ικανό να καταγράψει και να αναπαράγει αρχεία αυτής της ανάλυσης, η συγκεκριμένη “έλλειψη” κάνει πιθανή την χρήση της “Ultra Pixel” κάμερας των 4 Mpixel του HTC one.

Τέλος, ακολουθώντας δυστυχώς την τάση της αγοράς, τα τελευταία χρόνια σε αυτή την κατηγορία συσκευών και τιμής, το HTC New One δεν θα διαθέτει ραδιόφωνο.

Στις 25 Μαρτίου όπως όλα δείχνουν η HTC θα παρουσιάσει και επίσημα την νέα συσκευή ώστε να μάθουμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες για αυτή αλλά και τις τυχόν αλλαγές στο User Interface.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights