Αρχικη APPS / GAMES Flappy Bird: Επανέρχεται;

Flappy Bird: Επανέρχεται;

απο iGlobal

Για αυτούς που πενθούν την απώλεια του γνωστού παιχνιδιού Flappy Bird, το οποίο αποσύρθηκε από το App Store αλλά και το Google Play, μπορούν πλέον να αισθάνονται χαρούμενοι μιας και ο δημιουργός του ο Dong Nguyen, σκέφτεται σοβαρά να το επαναφέρει. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone. Να θυμίσουμε ότι το εν λόγω παιχνίδι γνώρισε τεράστια επιτυχία και απέφερε κέρδη ύψους $55.000 την ημέρα στον Nguyen από διαφημίσεις!

Το Flappy Bird έκανε την εμφάνισή του τον Μάιο του 2013 και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των προτιμήσεων των χρηστών σε App Store και Google Play. Το άγχος όμως της επιτυχίας κατέβαλε τον δημιουργό του, που έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να κοιμηθεί, να έχει τάσεις αυτοκτονίας και να γίνει πραγματικό ράκος. Στις 8 Φεβρουαρίου προανήγγειλε την απόφασή του μέσω Twitter και ενώ οι φανατικοί του παιχνιδιού τον εκλιπαρούσαν να μην πραγματοποιήσει την απειλή του, εκείνος την επόμενη μέρα το απέσυρε. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πως ένοιωσε, δήλωσε ανακουφισμένος και ότι δεν είχε σκοπό να επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι ο Nguyen δεν σκέφτεται να παρουσιάσει κάποια νεότερη έκδοση και ότι απέρριψε πολλές προτάσεις για την πώληση του παιχνιδιού, σκέφτεται όμως να το επαναφέρει με την προειδοποίηση όμως ”Please take a break”.

Πολλοί πιστεύουν ότι η επιτυχία του παιχνιδιού οφείλεται στο πολύ απλό γραφικό περιβάλλον αλλά και ταυτόχρονα στο εξαιρετικά δύσκολο game play. Η ιδέα του παιχνιδιού είναι να κρατηθεί ένα πτηνό (;) στον αέρα χωρίς να προσκρούσει σε διάφορα εμπόδια. Εν αναμονή της απόφασης του αγχωμένου με μεροκάματο $55.000 Dong Nguyen λοιπόν…

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights