Αρχικη ΦΗΜΕΣ iPhone με 4,7 και 5,7 ίντσες αποκαλύπτει γνωστό Blog

iPhone με 4,7 και 5,7 ίντσες αποκαλύπτει γνωστό Blog

απο iGlobal

Λεπτομέρειες από τα πλάνα της Apple γι’ αυτή τη χρονιά δημοσιεύθηκαν εχθές από το Ιαπωνικό blog Macotakara, τα οποία κάνουν λόγο για 2 iPhone μοντέλα που θα εξοπλίζονται με 4,7 και 5,7 ίντσες αντίστοιχα και είναι υποψήφια για να επιλεχθούν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα δυο μοντέλα θα φέρουν στοιχεία των iPhone 5C, iPod Nano έβδομη γενιάς και δε θα είναι αντικαταστάτες του υπάρχοντος 5C αλλά μιας ακριβότερης έκδοσης. Το εν λόγω μοντέλο θα διατηρήσει τα υπάρχοντα πλήκτρα για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου, το mute αλλά και τις υποδοχές των ακουστικών.

Το μεγαλύτερο μοντέλο των 5,7 ιντσών θα έχει πάχος 7mm. Οι προβλέψεις του blog Macotakara για τα προϊόντα της Apple έχουν επιβεβαιωθεί και κατά το παρελθόν. Θυμίζουμε πως πέρυσι αποκάλυψε, ότι στο lineup του 2013 θα υπάρχει μοντέλο με διάφορα χρώματα και ότι το iPhone 5S θα έχει dual led flash.

Μας αρέσουν πολύ αυτές οι κατασκοπικές ειδήσεις που αφορούν στα νέα μοντέλα της Apple και μέχρι να βγει, θα σας τις παρουσιάζουμε μια προς μια… Μείνετε συντονισμένοι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights