Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Lumia 1320: Επίσημη διάθεση από την Nokia στην χώρα μας

Lumia 1320: Επίσημη διάθεση από την Nokia στην χώρα μας

απο Kostas Gliatiotis

Ξεκίνησε από σήμερα η επίσημη διάθεση του Lumia 1320 της Nokia και στην Ελλάδα σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας. Με την αγορά των “Phablets” να γνωρίζει τον τελευταίο χρόνο σημαντική αύξηση, και την κατηγορία των “οικονομικών” προτάσεων να βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης, το Lumia 1320 “συμπληρώνει” το Lumia 1520 αποτελώντας την πιο… προσγειωμένη έκδοση του.
Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels, έναν SnapDragon 400 επεξεργαστή με δύο πυρήνες χρονισμένους στο 1.7GHz και 1GB μνήμης RAM. Ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται σε “μόλις” 8GB ενώ υπάρχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD.
«Έχοντας το επιτυχημένο παράδειγμα του Lumia 520, επιδιώξαμε να συνδυάσουμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά της σειράς Lumia μαζί με τα στοιχεία των Windows Phone λογισμικών σε μια καινοτόμα προσιτή συσκευή με μεγάλη οθόνη».

Ήταν η δήλωση του κυρίου Λάμπρου Ζολώτα που είναι ο επικεφαλής πωλήσεων της Nokia για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση του Lumia 1320 από το in2mobile.gr. Μείνετε συντονισμένοι για να γνωρίσουμε μαζί το οικονομικό Phablet της Nokia και το πώς αυτό συνδυάζει την μεγάλη του οθόνη με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone της Microsoft.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights