Αρχικη APPS / GAMES Είναι επίσημο. Angry Birds Epic!

Είναι επίσημο. Angry Birds Epic!

απο iGlobal

Λέγαμε εχθές για τις φήμες και τις εικασίες αναφορικά με το νέο επεισόδιο των Angry Birds και τελικά σήμερα μάθαμε πως θα λέγεται και τι αλλάζει. Πολλοί είχαν κριτικάρει την Rovio ότι μετά την αρχική επιτυχία του παιχνιδιού, επαναπαύθηκε σε αυτή και δεν άλλαζε ουσιαστικά το game play του.

Με το Angry Birds Epic, αυτό θα είναι το όνομα του νέου επεισοδίου, αλλάζουν πολλά! Τα αγριεμένα πετούμενα δεν θα εκδικούνται τα γουρούνια απλά με τις γνωστές εκτοξεύσεις, αλλά και με turn based τεχνικές που συναντάμε σε γνωστά RPG παιχνίδια όπως το Final Fantasy!

Επίσης θα παρέχονται (με το αζημίωτο) όπλα και υλικά που θα μπορεί ο χρήστης να αγοράζει με το in game currency ή με κανονικά €! Όπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο, το λανσάρισμα θα ξεκινήσει στην Αυστραλία και τον Καναδά και ο υπόλοιπος κόσμος να ακολουθεί. Δεν βλέπω την ώρα.. Φαντάζομαι και εσείς!

Προς το παρόν ας βολευτούμε με τα σχετικά Screenshots.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights