Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ακόμα φθηνότερος o χώρος στο “σύννεφο” με το Google Drive
google drive

Ακόμα φθηνότερος o χώρος στο “σύννεφο” με το Google Drive

απο alpha

Η Google ανακοίνωσε νέες, πολύ μειωμένες τιμές για το Google Drive, βάζοντας “δύσκολα” στον ανταγωνισμό. Η αποθήκευση αρχείων στο “σύννεφο” έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και οι μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο προσφέρουν ολοένα και πιο ανταγωνιστικά προϊόντα. Όλοι έχουμε ανοίξει τουλάχιστον ένα λογαριασμό σε κάποια από αυτές, για παράδειγμα στη Dropbox, που είναι από τις πιο διαδεδομένες υπηρεσίες του είδους.

Η ασφάλεια και η ευκολία πρόσβασης από οπουδήποτε στα δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει εκεί, είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. Εταιρίες όπως η Google, η Microsoft, η Dropbox και η Box προσφέρουν δωρεάν χώρο διαφόρων μεγεθών, ενώ με μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή ο χώρος αυξάνεται. Το κόστος της συνδρομής εξαρτάται, όπως είναι αναμενόμενο, από τον χώρο που θα επιλέξουμε.

google drive pricing

Η Google προσφέρει δωρεάν 15GB και ανακοίνωσε νέες τιμές για περισσότερο χώρο στο Drive. Συγκεκριμένα τα 100GB κοστίζουν $1,99/μήνα, το 1ΤΒ κοστίζει $9,99/μήνα, ενώ υπάρχουν και πακέτα από 10ΤΒ και πάνω που ξεκινούν από $99,99/μήνα. Συγκριτικά, στη Dropbox ο δωρεάν αρχικός χώρος είναι 2GB και το κόστος για 100GB είναι $10/μήνα. Αντίστοιχα η Microsoft δίνει στο OneDrive αρχικά 7GB δωρεάν και στη συνέχεια 50GB με κόστος $4,49/μήνα, 100GB με κόστος $7,49/μήνα. Η Box δίνει αρχικά 10GB δωρεάν και τα 100GB κοστίζουν $10/μήνα.

Βλέπουμε δηλαδή ότι οι τιμές για το Google Drive είναι πολύ ανταγωνιστικές, ειδικά για 1ΤΒ. Τα νέα πακέτα είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να τα βρείτε στις αντίστοιχες ρυθμίσεις του λογαριασμού Google που θα πρέπει να έχετε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights