Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG G2: Διαθέσιμη σύντομα η αναβάθμιση στην 4.4.2 kitkat
LG_G2_Logo_featured

LG G2: Διαθέσιμη σύντομα η αναβάθμιση στην 4.4.2 kitkat

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της LG Hellas, η αναβάθμιση στην 4.4.2 kitkat έκδοση του Android για το LG G2 θα είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας στις αρχές του δεύτερου τριμήνου του 2014.

«Φροντίζουμε για την άμεση διάθεση οποιασδήποτε αναβάθμισης λειτουργικών συστημάτων έχουμε ολοκληρώσει και αυτό αποτελεί έναν από τους πολλούς παράγοντες που βελτιώνουν συνεχώς την εμπειρία των χρηστών μας». Αυτή ήταν η δήλωση του κυρίου Δημήτρη Βάθη, Mobile Communications Sales Manager, LG Electronics Hellas.

Στο δελτίο τύπου της εταιρείας αναφέρονται και μερικές από τις βελτιώσεις της νέας αυτής έκδοσης. Το LG G2 θα προσφέρει 17% αύξηση στην ταχύτητα χρήσης των εφαρμογών, ενώ πλέον υποστηρίζεται η εξοικονόμηση ενέργειας και με την εύρεση της τοποθεσίας του χρήστη ενεργή (υποθέτουμε εδώ οτι η LG εννοεί κατά τη χρήση εφαρμογών πλοήγησης).

Η εταιρεία ξεκαθαρίζει πάντως, ότι η αναβάθμιση θα αρχίσει να γίνεται διαθέσιμη στους χρήστες του LG G2 μόλις εγκριθεί από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Στο ίδιο δελτίο τύπου η LG προσθέτει, ότι η αναβάθμιση στην 4.4.2 έκδοση Kitkat θα αφορά και στα LG G Flex και Gpad 8.3 μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως περαιτέρω αναφορά στις βελτιώσεις που θα περιλαμβάνει γι’ αυτές τις δύο συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights