Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xperia Z2: Προπαραγγελία με προσφορές από την Sony
xperia_z2_preorder_featured

Xperia Z2: Προπαραγγελία με προσφορές από την Sony

απο Kostas Gliatiotis

Το Xperia Z2 της Sony έγινε από  χθες και επίσημα διαθέσιμο για προ-παραγγελία στην Αγγλία. Η τιμή πώλησής του κυμαίνεται στις 540 λίρες Αγγλίας με μικρές διαφοροποιήσεις ανά κατάστημα, με την τιμή αυτή να αφορά την αγορά της συσκευής χωρίς συμβόλαιο σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Συγκεκριμένα η Clove UK προσφέρει τη συσκευή με αναφερόμενη ημερομηνία παράδοσης στις 11 Απριλίου. Το Carphone Warehouse τώρα, τιμολογεί ελάχιστα ακριβότερα το Xperia Z2 στις 549.95 λίρες Αγγλίας, υπόσχοντας όμως, ότι θα την παραδώσει 4 ημέρες νωρίτερα, στις 7 Απριλίου.

Η Sony φαίνεται ότι καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια να προωθήσει στην Αγγλία τη νέα της κορυφαία πρόταση, αφού σε πολλές περιπτώσεις τη συνδυάζει με επιπλέον… δώρα. Συγκεκριμένα, η Vodafone Αγγλίας προσφέρει μια τηλεόραση Sony 32 ιντσών με κάθε προ-παραγγελία του Xperia Z2. Η Clove UK, στις 540 λίρες Αγγλίας που τιμολογεί την συσκευή, δίνει μαζί με αυτή ένα σετ ασύρματων ηχείων της Sony, ένα επιπλέον ζευγάρι ακουστικών αλλά και δωροεπιταγή 80 λιρών για τα καταστήματα της.

Προφανώς η Sony είναι αποφασισμένη να προωθήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το Xperia Z2. Οι συγκεκριμένες προσφορές όμως μπορούν να θεωρηθούν υπερβολικές και δημιουργούν ερωτήματα για το κατά πόσο η εταιρεία θεωρεί ότι η συσκευή μπορεί να πετύχει στην αγορά και χωρίς αυτές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights