Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia X: ‘Ενα εκατομμύριο προπαραγγελίες στην Κίνα
nokia_x_china_preorders_featured

Nokia X: ‘Ενα εκατομμύριο προπαραγγελίες στην Κίνα

απο Kostas Gliatiotis

Η Android πρόταση της εταιρείας, το Nokia X, η οποία παρουσιάστηκε πριν μερικές εβδομάδες στη Βαρκελώνη κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, φαίνεται ότι έχει την αποδοχή που η εταιρεία περίμενε από το κοινό ανά τον κόσμο.

Η νεότερη είδηση για την ιδιαίτερη επιτυχία που γνωρίζει η συσκευή έρχεται από την Κίνα, στην οποία σε μόλις 4 ημέρες οι προπαραγγελίες της έχουν ήδη φτάσει το ένα εκατομμύριο συσκευές. Η Φινλανδική εταιρεία ανακοίνωσε το συγκεκριμένο νούμερο μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo. Η επίσημη κυκλοφορία του Nokia X στην Κίνα έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαρτίου, με τη Nokia να αναμένει οι προπαραγγελίες αυτές να μεταφραστούν στη συνέχεια και σε πετυχημένη πορεία στη συγκεκριμένη αγορά.

To Nokia X  πωλείται ήδη επίσημα στην Ινδία και τη Μαλαισία σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, ενώ η διάθεσή του και στη χώρα μας αναμένεται σύντομα, με την παρουσίασή της από το in2mobile.gr να πρόκειται να κάνει την εμφάνιση της τις επόμενες ημέρες.

(Με μια ακόμα συσκευή αυξημένου ενδιαφέροντος πριν από αυτή. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν!)

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights