Αρχικη APPS / GAMES Δείτε το πρώτο trailer των Angry Birds Epic
angry birds epic

Δείτε το πρώτο trailer των Angry Birds Epic

απο iGlobal

Η Rovio ανέβασε στο You tube πλήρες trailer του νέου της τίτλου Angry Birds Epic, που όπως θα δείτε έχει και RPG γεύση! Αποκαλύπτει μέρος του game play που αλλάζει από αυτό που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Παρατηρούμε επίσης πως πρόκειται πλέον για ένα fremium παιχνίδι που σημαίνει πως μάλλον θα είναι δωρεάν το κατέβασμα του, αλλά με in game χρεώσεις. Με την νέα RPG φόρμουλα που έχει ακολουθηθεί, ο χρήστης κινδυνεύει να ξεφύγει οικονομικά μιας και θα μπορεί να αγοράζει πανοπλίες για τα πτηνά του ή να αναβαθμίζει τις υπάρχουσες. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι όπου ο χρήστης από τον ενθουσιασμό του ή την έλλειψη υπομονής θα αντιμετωπίσει το δίλημμα, να περιμένω ή να πληρώσω, προς τέρψιν φυσικά της Rovio.

Screenshots από το παιχνίδι και τις in game αγορές:

Angry-Birds-Epic-classes - in2mobile.gr

Angry-Birds-Epic-in-app-purchases - in2mobile.gr

Έχεις να μοιραστείς κάτι που μας διέφυγε ή να μας πεις την γνώμη σου; Χρησιμοποίησε τα σχόλια παρακάτω!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights