Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft Office: Πιθανή έκδοση για iPad
microsoft_office_in2mobile_featured

Microsoft Office: Πιθανή έκδοση για iPad

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με πηγές του Reuters, η Microsoft ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια έκδοση του δημοφιλούς της Office συμβατή με το iPad της Apple. Συγκεκριμένα το πρακτορείο αναφέρει ότι η παρουσίαση της έκδοσης του Microsoft Office θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Satya Nadella.

Εδώ και μερικά χρόνια οι μέτοχοι της εταιρείας, πίεζαν για την “εξάπλωση” της γνωστής σουίτας στο σύστημα της Apple αλλά και στο Android της Google, φοβούμενοι πως οι όλο και περισσότερο μειωμένες πωλήσεις υπολογιστών θα είχαν αντίκτυπο στα έσοδα της εταιρείας. Η Microsoft μέχρι τώρα ήταν διστακτική στο να διαθέσει το Office εκτός του λειτουργικού της συστήματος θέλοντας να αποφύγει να χάσει με αυτόν τον τρόπο ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο, ειδικά της αγοράς φορητών συσκευών. Όσο η εταιρεία αναλωνόταν σε αυτόν τον “φαύλο” κύκλο, κατάφερε να χάσει σύμφωνα με αναλυτές 2.5 δισεκατομμύρια δολάρια από πιθανές πωλήσεις του Microsoft Office για iPad ο αριθμός των οποίων υπολογίζεται πλέον στα 200 εκατομμύρια μονάδες.

Μετά την αναμφίβολη επιτυχία της Apple να μετατρέψει το iPad σε καθημερινό εργαλείο στα περισσότερα σχολεία των Ηνωμένων Πολιτειών, η Microsoft φαίνεται ότι πλέον αναγκάζεται να υποχωρήσει και να διαθέσει το Microsoft Office για το Tablet της Apple.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights