Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ iTunes: Πιθανή Android έκδοση ετοιμάζει η Apple
itunes_logo_in2mobile_featured

iTunes: Πιθανή Android έκδοση ετοιμάζει η Apple

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με πληροφορίες του Billboard, η Apple αναζητά νέους τρόπους προώθησης του iTunes σε μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες ώστε να δημιουργήσει τη δική της μουσική υπηρεσία Streaming. Αυτό θα κάνει την Apple άμεσο ανταγωνιστή υπηρεσιών όπως το Spotify, δείχνοντας έτσι πιθανότατα ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει σοβαρά τη συγκεκριμένη αγορά αναζητώντας τρόπους να “κρατήσει” τους υποψήφιους χρήστες της σε αυτήν.

itunes_android_in2mobile_body

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίαζουν οι πληροφορίες που θέλουν την Apple να διαθέτει το iTunes για το Android της Google. Μέχρι σήμερα η εταιρεία προσφέρει το iTunes μόνο για τις δικές της συσκευές, το macOS και τα Windows της Microsoft. Η συγκεκριμένη κίνηση, αν τελικά γίνει πραγματικότητα, δείχνει με τη σειρά της πως η Apple αναζητά ακόμα μεγαλύτερο κοινό για τη μουσική της υπηρεσία. Κανείς δε γνωρίζει προς το παρόν αν αυτές οι κινήσεις έχουν σκόπο την προσέλκυση περισσότερων χρηστών ή αν η Apple βλέπει μείωση των πωλήσεών της λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού και μελετά τρόπους να “επαναφέρει” τους χρήστες στη δική της μουσική υπηρεσία. Με το Android να είναι πλέον το πρώτο λειτουργικό σύστημα και στην αγορά των Tablet εκτός από αυτή των κινητών τηλεφώνων, είναι πολύ πιθανό η Apple να αναζητά όντως τρόπους να διατηρήσει την ισχυρή της θέση στην παγκόσμια αγορά της πώλησης μουσικής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights