Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Twitter: Δοκιμάζει την εμφάνιση των views σε κάθε tweet
twitter_logo_in2mobile_featured

Twitter: Δοκιμάζει την εμφάνιση των views σε κάθε tweet

απο Kostas Gliatiotis

Μέχρι σήμερα οι χρήστες του Twitter μπορούσαν να “υπολογίσουν” την… αποδοχή που είχε κάθε τους tweet με βάση τις αναδημοσιεύσεις του, τον χαρακτηρισμό του σαν “αγαπημένο” από τους χρήστες, αλλά και το αν αυτό έφερνε νέους followers. Φαίνεται όμως, πως το Twitter πειραματίζεται με την εμφάνιση των προβολών ή αλλιώς views του κάθε tweet ακριβώς κάτω από αυτό. Εώς τώρα, τα δεδομένα αυτά ήταν προσβάσιμα από διαφημιστικές εταιρείες που συνεργάζονταν με το Twitter. Αρχικά το νέο αυτό χαρακτηριστικό έχει κάνει την εμφάνισή του σε περιορισμένο αριθμό χρηστών με το Twitter να μην έχει ακόμα αποκαλύψει εάν και με ποιο τρόπο αυτό θα διατεθεί σε όλους τους χρήστες.

Με τη συγκεκριμένη δυνατότητα να υπάρχει ήδη στο Facebook είναι προφανές πως το Twitter αναζητά τρόπους να προσφέρει ανάλογη δυνατότητα, ίσως αρχικά σε λογαριασμούς εταιρειών κάθε είδους που επιθυμούν να γνωρίζουν την απήχηση που έχει οποιαδήποτε δημοσίευση αναρτούν. Είναι πιθανό η συγκεκριμένη δυνατότητα όμως να προκαλέσει “ανάμεικτα” συναισθήματα στους απλούς χρήστες, των οποίων τα tweets προφανώς δεν έχουν την ίδια δημοτικότητα με αυτά των πολιτικών, ηθοποιών ή διασημοτήτων κάθε είδους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights