Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S5: Παρουσίαστηκε επίσημα στη χώρα μας.

Samsung Galaxy S5: Παρουσίαστηκε επίσημα στη χώρα μας.

απο Kostas Gliatiotis

Στην επίσημη παρουσίαση του Galaxy S5 για τη χώρα μας παρεβρέθηκε σήμερα το in2mobile.gr. Οι υπεύθυνοι της ελληνικής Samsung ανέλαβαν να μας ενημερώσουν για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του, σε μια ξεχωριστή αλλά και πρωτότυπη εκδήλωση που σκόπο είχε να μας δείξει τι μπορεί να κάνει το Galaxy S5 για να βελτιώσει την καθημερινή μας ζωή.

Στην πρώτη μας επίσημη γνωριμία με το Galaxy S5 αυτό που μας έκανε περισσότερο εντύπωση είναι το πόσο αυτό “αδικείται” στις επίσημες φωτογραφίες, οι οποίες το παρουσίαζουν αρκετά μεγαλύτερο απο το Galaxy S4 το οποίο αντικαθιστά. Μάλιστα η οθόνη του είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή και φωτεινή από αυτή του προκατόχου του, κάτι που φαίνεται και στη φωτογραφία που ακολουθεί.

galaxy_s5_samsung_greece_in2mobile_body_1

 

Να σημειώσουμε εδώ πως ο φωτισμός ήταν ρυθμισμένος στο μέγιστο και στις δύο συσκευές ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική η σύγκρισή τους.

Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό “αξεσουάρ” το οποίο όμως σύμφωνα με τη Samsung θα καθυστερήσει να έρθει στη χώρα μας είναι το σετ ασύρματων ακουστικών της ακόλουθης φωτογραφίας. Είχαμε την τύχη να το δοκιμάσουμε με το Galaxy S5 και η ποιότητα ήχου του είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Δυστυχώς όμως το ίδιο… εντυπωσιακή είναι και η τιμή του η οποία θα αγγίζει τα 350 ευρώ. Η “φθηνότερη” έκδοσή τους με καλώδιο έχει την ίδια καλή ηχητική απόδοση με την τιμή τους να είναι στα 200 ευρώ.

galaxy_s5_samsung_greece_in2mobile_body_2

Με την κάμερα του Galaxy S5 οι λάτρεις της φωτογραφίας θα έχουν τη δυνατότητα να «αιχμαλωτίσουν» με ακρίβεια κάθε σημαντική στιγμή, δημιουργώντας φωτεινές και καθαρές φωτογραφίες. Όλα όσα ενδιαφέρουν τον χρήστη βρίσκονται ένα κλικ μακριά – τόσο απλό και τόσο γρήγορο, όσο το auto focus της προηγμένης κάμερας 16MP του Galaxy S5. Οι πιο αθλητικοί χαρακτήρες θα βρουν στη νέα συσκευή τον προσωπικό τους «γυμναστή», ο οποίος θα παρακολουθεί το πρόγραμμα άσκησής τους κάθε στιγμή σε συνδυασμό με τα νέα Wearables της εταιρείας. Μάλιστα οι υπεύθυνοι της ελληνικής Samsung τόνισαν με ιδιαίτερη χαρά ότι το Galaxy S5 θα συνεργάζεται χωρίς κανένα πρόβλημα και με εφαρμογές τρίτων δημιουργών προσφέροντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής χωρίς συμβόλαιο είναι 759 ευρώ, ενώ θα προσφέρεται φθηνότερα από τα τρία ελληνικά δίκτυα σε συνδυασμό με νέο συμβόλαιο. Επίσης, με το λανσάρισμα του Galaxy S5 η Samsung αναπροσάρμοσε προς τα κάτω την προτεινόμενη λιανική τιμή για τα Galaxy S4 και Galaxy S3, στα 499 και 299 ευρώ αντίστοιχα.

Gear 2, Gear 2 Neo, Gear Fit

Από τις 11 Απριλίου θα είναι διαθέσιμα στη χώρα μας και τα Galaxy Gear 2 και Gear 2 Neo αλλά και το Gear Fit, που διακρίνονται για το ελαφρύ βάρος τους και για τον κομψό σχεδιασμό τους. Η μοναδική διαφορά μεταξύ τους είναι η έλλειψη της κάμερας στο Galaxy Gear 2 Neo.

Το Gear Fit, η πρώτη συσκευή που φοριέται και διαθέτει καμπυλωτή οθόνη Super AMOLED, είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό fitnessband αφού μπορεί να παρουσίασει και αυτό με τη σειρά του στην οθόνη του τις περισσότερες «βασικές» πληροφορίες του κινητού τηλεφώνου, όπως μια εισερχόμενη κλήση ή ένα γραπτό μήνυμα. Η ουσιαστική διαφορά του είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ομιλία μέσω Bluetooth όπως τα 2 νέα Gear.

Και οι τρεις συσκευές λειτουργούν ως επέκταση της καθημερινής ζωής των καταναλωτών, προσφέροντάς τους δυνατότητες που αφορούν τις δραστηριότητες και τις συνήθειές τους, όπως να σχεδιάσουν το δικό τους πρόγραμμα γυμναστικής. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για τη σειρά Gear είναι 299 ευρώ για το Gear 2 και 199 ευρώ για το Gear 2 Neo όπως και για το Gear Fit.

Θα πρέπει εδώ να αναφέρουμε ότι οι υπεύθυνοι της Samsung στη χώρα μας για μια ακόμα φορά μας εντυπωσίασαν με τη διάθεσή τους να συζητήσουν μαζί μας και να μοιραστούν τις απόψεις τους για την αγορά και τον ανταγωνισμό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights