Αρχικη APPS / GAMES Το Twitter αναβαθμίζεται και πλέον προσφέρει photo tagging

Το Twitter αναβαθμίζεται και πλέον προσφέρει photo tagging

απο iGlobal

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Twitter ανακοίνωσε ότι στην αναβάθμιση που πλησιάζει, θα προσφέρεται η δυνατότητα στους χρήστες να ανεβάζουν μέχρι 4 φωτογραφίες σε κάθε Tweet τους. Σίγουρα ενδιαφέρον για αυτούς που θέλουν να μοιράζονται φωτογραφίες και φλέρταραν με το Instagram για αυτή τους την ανάγκη. Το πιο ενδιαφέρον όμως από την αναβάθμιση που έρχεται σε App store αλλά και Google play, είναι η δυνατότητα του photo tagging! Πλέον οι Twitterers θα μπορούν να κάνουν tag μέχρι 10 φίλους τους όπως ήδη συμβαίνει στα άλλα Social networks όπως το Instagram, το Facebook το Google+ κλπ.

Στο επόμενο upgrade ελπίζουμε να δούμε και την αύξηση των διαθέσιμων χαρακτήρων που μέχρι στιγμής παραμένουν 140.

Τέλος, μιας και μιλάμε για το Twitter μην ξεχάσετε να μας κάνετε follow για να λαμβάνεται άμεσα φρέσκα “κινητά” νέα και πρώτοι όλα τα reviews των νέων συσκευών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights