Αρχικη ΦΗΜΕΣ Πότε έρχεται το νέο iPhone 6;

Πότε έρχεται το νέο iPhone 6;

απο iGlobal

Αν και το iPhone 6 αργεί, δεν έχουμε ακούσει λίγα για το μέγεθος της οθόνης του, για την ημερομηνία λανσαρίσματος και για διάφορα χαρακτηριστικά του. Σήμερα το Nikkei Asian Review αναφέρει πως έχουν ξεκινήσει παραγγελίες υλικών σε προμηθευτές και κάνουν τους ειδικούς να υπολογίζουν την έλευση του iPhone 6 τον Σεπτέμβριο. Οι αναφορές μιλάνε για πηγή από την Sharp αλλά και την LG οι οποίες κατασκευάζουν τις οθόνες που χρησιμοποιούν τα iPhone και όπως φαίνεται θα χρησιμοποιήσουν και τα δύο νέα μοντέλα.

Ο Nikkei εκτιμά, όπως έχουμε γράψει κι εμείς σε σχετικό άρθρο, πως η Apple θα παρουσιάσει μια συσκευή στις 4.7 και μια στις 5.5 ίντσες. Το Nikkei Asian Review είχε προβλέψει σωστά την ημερομηνία λανσαρίσματος των iPhone 5S και 5C που έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου του 2013, οπότε κάτι θα γνωρίζει.

Όσο περνάει ο καιρός θα μαθαίνουμε συνεχώς νεότερες πληροφορίες και φυσικά θα σας τις μεταφέρουμε.
Η φωτογραφία είναι προϊόν της ADR Studio και είναι concept design

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights